Keguguran akhirnya

Hai semua... 2 hari lepas saya dah ade pendarahan warna coklat kehitaman tapi tak de sakit perut... Kemudian asyik keluar je macam period... Hari ni saya appointment di kk dengan dokter... Sebab Mase buat buku dokter cek hanya ade kantung tanpa janin... Jadi temujanji dengan dokter hari ni untuk scan perut... So saya pun ceritalah tadi kat dokter saya ade pendarahan tapi takde sakit perut... Lepas tu dokter scan perut... Dokter cakap janin ade tapi takde denyutan jantung dan kantung mengecut... Jadi dokter bagi mase 2 minggu untuk dia keluar sendiri... Mc 4 hari... Dr sruh saya rehat... Saya dah retho... Selama ni saya tak sanggup nak lepaskan dia... Sekarang saya dah retho... Doakan dia keluar baik2 keluar sempurna semua ye kawan2 supaya saya tak payah buat d n c... Ni baby syurga kedua saya... Saya dah mula sakit2 pinggang... Tengah layan sakit... Teringat sakit masa baby 1st gugur dulu perit amat sakit memulas2 tu dengan bleeding yang amat banyak ... Si adik ni lain macam pulak dia nak keluar... Mungkin tak sanggup nak berpisah dengan mamanya lagi... Mama dah retho kamu pergi sayang jumpa di syurga 😭... Doakan semuanya dipermudahkan kawan2... ♥️

15 Các câu trả lời

takziah wak. bape minggu ni?

4y trước

aminn. jaga diri. rehat cukop2, in sha Allah lekat lagi nnti. saya gugur bln 4. sekarang baru masuk 13w

semoga ada rezeki lgi aamiin

4y trước

sma²...aamiin

salam taziah puan..

4y trước

terima kasih puan

takziah ya sis

4y trước

terima kasih sis... 😊

takziah sis

4y trước

terima kasih sis...