adakah ini simptom pregnant atau apa ya ?

Hai semua 2 3 hari ni perut sy rasa tak sedap rasa sebu je plus sengugut halus on off. Kepala berat je asik nak baring aje bukan sebab malas tau ? kadang2 loya tapi tak muntah2 huhu Period sy belom missed lagi 3/4/2020 baru due period check upt pon tak naik double line . Ada sape2 pernah jadi mcm ni tak ? Atau nak check upt lagi 3 4 hari lagi ea ? Sebab bulan dec lepas sy pernah keguguran so if dapat tahu awal preggy lagi sy nak amik langkah berjaga2 biar tak jadi mcm dlu huhu

2 Các câu trả lời

Owh, setiap org pregnancy simptom dia berbeza2. Macam saya, Alhamdulillah takde loya atau sakit kepala. Cuma tak datang period sebulan lebih, bila dah lama sangat tak period try check upt, Alhamdulillah positif. Mungkin Ibu2 yg lain boleh share juga simptom2 mengandung sebelum confirm dapat result positive on upt. Sebab setiap ibu, experience nya berbeza. Semoga dipermudahkan urusan ye sis. Aamiin 🤲🏻💕

5y trước

Aminnn tq sis atas sharenya . Doakan sy dalam merasa malaikat kecik dalam rahim sy lagi ya sis 😇

itu mmg simtop pregnancy awk sbb saya pun mcm tu , rasa nk baring je then loya2 tapi mmg tak muntah . Malas tu memang tak nak buat apa lgsg kdg2 rasa nk bring je walaupun dah tdr lama .. In sha Allah nnti awk boleh repeat test mybe positive in sha Allah

5y trước

Hehehe sy harap2 mcm tu lah . Rindu rasenya . Sis doakan sy dalam merasa lagi ya . Teeima kasih sis sbb sudi share simptom tu hehe