Morning sickness

Hai sayang semua..nak tye mcm mne nak hilangkan morning sickness yang teruk..semua makanan tolak?..

1 Trả lời

Puan baru mula rasa morning sickness ke atau dah berapa weeks? Kalau dari segi Makanan tu, Saya cadangkan Puan try macam2 jenis Makanan mana yg kena kat tekak. Even minuman pun. Saya buat begitu. InshaAllah boleh. Kena paksa diri. Utk diri kita dan baby. 😊

5y trước

Dri awal pregnant dah kne morning sickness..skrg dah 12 week..bila mkn je rasa mcm tak selesa..