Mengenai vaksin kehamilan

Hai, Saya sudahpun selesai dos 1 vaksin covid pada 1.9.21 ( kandungan 14 minggu) tetapi lepas je vaksin kluar pendarahan shingga perut pun rasa tak selesa mcm period dlm 5 hari jugakla tapi sikit2 keluar, laju je pegi ambik klinik cek baby. Saya sebenarnya sudah dapat tarikh dos 2 tapi saya batalkan. Saya nak tanya boleh ke kita batalkan vaksin dkt Mysejahtera, adakah berbahaya utk antibodi kita dan baby? Patut ke saya ambil vaksin utk kali kedua atau biarkan saja?#seriustanya

3 Các câu trả lời

sebelum batal appointment better dapatkan nasihat doc yang merawat sis dulu ye.Moga dipermudahkan