Morning sickness hilang

Hai. Saya sudah hamil 11minggu. Morning sickness saya sudah hilang. Padahal sy start mual sejak dari awal kehamilan lagi. Normal rasa mual dah hilang. Sebab saya ada baca, kalau morning sickness hilang secara drastic, kemungkinan benda x elok berlaku. #ingintahu #seriusnanya #bantusharing

5 Các câu trả lời

based on pengalaman 2x gugur… kalau ad tnda2 kguguran then at the same time blh rsa alahan yg kita alami tu xde, tu bru tnde xelok tp since awk dh 11 weeks myb alahan awak berakhir cpt je sis.. don worry..

2y trước

morning sickness sy datang balik

tak boleh pecaya sgt tu sis.. kadang hilang sekejap lepastu 2 ke 3 hari dtg balik mual tu 😅 kalau sis rasa risau.. sis boleh terus ke klinik swasta untuk scan baby dlm kndungan sis

normal je. ade org akan stop alahan awall. ade org stop alahan msuk 2nd trim. sye 3rd trim bru stop alahan. cuma tgl muntah je kdg2. setiap bdn org x sama.

saya pernah alami & itu tak normal.. Start semua alahan berhenti, bby pun stop membesar & tak lama lepas tu gugur.. Hope semua ok utk awak..

sya awal hamil xde mual msuk 3bulan ni bru ada mual muntah2 tu