13 weeks minum air gula

Hai. Saya sekarang morning sickness teruk setiap pagi muntah and cepat lapar. Esok kena minum air gula, saya risau muntah sementara nak tunggu 2 jam tu 😭 ada tips tak?

2 Các câu trả lời

saya baru dah minum air gula semalam. banyakan makan buah epal hijau, air putih. saya makan jeruk asam juga sbb memang kegemaran. saya mmg puasa full, dan x minum langsung air selepas jam 10 malam walaupun dr cakap boleh minum. pagi tu datang klinik awal, dlm keadaan haus, air gula pun jadi sedap 😅 cuma dlam tempoh menunggu dua jam tu ja akan pening sikit, tp bearable. bawa minyak angin. duduk je d klinik, jangan banyak begerak. lagi banyak begerak, lagi pening.

1y trước

Thank you so much awak! Later saya akan cari epal hijau. Saya risau muntah minum air gula and sementara nak tunggu 2 jam tu pun muntah 🥹

sebelum kena puasa kul 10 malam tu makan 2 biji epal hijau.comfirm tak lekat gdm..tapi sblum tu cut la makan bnde2 manis

1y trước

Thank you so much awak 🥰