Tanda nak bersalin

Hai, saya preggy 36w, saya sekarang ni hari2 keluar watery vaginal discharge , perut mengeras. Itu tanda2 nak bersalin ke.

3 Các câu trả lời

pantau perut mengeras tu jarak berapa lama. kalau tak kerap / bila awk take a rest mengeras tu hilang, itu false contraction. watery discharge tu normal bila dh hujung2.

Hai, thank you utk jawapan. Watery vaginal tu rupanya air ketuban saya dah bocor. Alhamdulillah, saya selamat dah selamat bersalin 3 hari lepas. 💙.

1y trước

Saya cadangkan sis pakai pad terus sbb lagi senang nak tgk. Sbb doktor sy pon kata pakai pad je.

Hai boleh thu tak air ketuban bocor tu mcm mana , sbb sya pun kdng ada benda basah dkt seluar dalam , sya first mom jdi tkthu apa ii

1y trước

Oh faham baik Terimakasih