Sembelit teruk

Hai, saya nk tnya normal ke preggy mom first trimester ni sembelit teruk.. Bila nk membuang tu kadang keluar sikit atau tak keluar langsung.. Bila keluar najis tu keras smpai sakit pedih dekat area keluar najis tu 😭 makan buah2 pun tak jalan.. Ada cara tak nk hilangkan sembelit ni #bantujawab #firstmom

1 Trả lời

normal, kena byk minum air, makan buah prune, buah naga, betik, limau, fibre, elak makanan tinggi carb and goreng2