Sengugut pregnant 28week

Hai saya nk tnya kalau ada rasa sengugut time pregnant 28 week tu normal ke? Lepastu saya ada rasa sakit area celah kangkang kalau berpusing belah kiri sakit belah kanan pun sakit jugak. Adakah ia normal? Sebab ni first pregnancy saya jadi saya nk kepastian. Terima kasih. #ingintahu #firstbaby #bantusharing

2 Các câu trả lời

sy alamai benda sama n suda 8 hari x hilang sakitnya. bawak pergi kecemasan doc kata semua ok teda masalah. baru2 ni temujanji klinik katanya kencing kotor n doc bagi ubat. scan kali ke2 pun still sama x detect apa2 masalah dgn sy or baby. tapi pelik jg sebab sakitnya masi x hilang. doc ada pesan kalau sakit masi x hilang dtg kecemasan balik. awk pun buatla benda sama kalau takut jd apa2 dtg ja kecemasan

2y trước

Awak ada makn ubat antibiotic tak?

saya bru 28w2d dh 3 hri rasa skit pinggang mcm nk period...kdg² trasa skit bwh perut juga...hri nii rasa mcm smkin skit plk pinggng nii suami ajk pergi PAC krg slpas dia blk kerja...sy tkut nk g pac krg apa doc akn buat yaa sbb serik dh msok mncg itik smpai bdrah wktu 18w ambik smple kpthan...