18 minggu belum nmapak perut dan tak rasa apa

Hai.. Saya nak tanya.. Sy dah 18 minggu belum nampak perut dan xda rasa ap2 dlm perut seperti pergerakan dan sebagainya.. Adkah ini normal?.. Perlu ka sy risau? Tp sy dpat rs ketulan di perut bila baring.. Adakah ia sebab sya berbadan besar jg.. #1stmom

2 Các câu trả lời

biasa sis. ada org smpai ke sudah tk rasa baby gerak, esp ibu yg berbadan besar. average preggy mom rasa time kandungan dh cecah 20w.

Orang kata normal sis. Mcm sy esok masuk 18w. Skg pun perut kecik je. Mcm buncit. Tak rasa pape lg. Myb 20w keatas bru dpt rasa tendang.

2y trước

alhamdulillah... boleh tarik nafas balik.. tq sis