Tendangan baby yang sakit

Hai saya nak tanya, saya dah memasuki 36 minggu dan normal ke tendangan baby kadang2 rasa sakit 😅

16 Các câu trả lời

Bagi saya normal. Setiap kali baby menendang saya memang terdiam tak boleh gerak. Sebab rasa sakit hahaha Tersembul perut baby bergerak sana sini hehe. Tapi apa2 pun rujuk doktor tau.

nurse saya cakap baby yg sihat menghasilkan tendangan yg mampu mengejutkan ibu. skill 28w baby saya suka menyiku, suka parking siku bole rasa tajam kat kulit perot.

Normal sangat. Kadang sampai tak boleh tido malam. Saya elective czer, siap minta beranak seawal yang boleh 😂 dr bagi paling awal 37w masa tu. Terus onzz 😂😂

dalam perut pon da sakit,dapat byg kan da klua nanti kene tendangan baby😆tendangan anak buah pon da byk kali dapat , sbb suka main kt bahagian kaki baby😅

Saya nak masuk 35w ni pun kadang rasa sakit kalau dia tiber cucuk pakai siku ke lutut dia tu lagi2 area tepi perut ni mcm nak bocor perut 🤣🤣🤣

waktu 36minggu baby tendang sy terasa sakit,sampaikan mengadu kat suami, kebetulan Ada opiment pakar, cek2 air ketuban Dan tinggal 2, esoknya bersalin Terus

11mo trước

Rasa macam pedih2, awk mmg Rasa tendengan dia Tu tak selesa betul bagi kita

Normal tu. Baby dah besar. Makin baby besar, makin kuat tendangan dia. Saya dah 39 week ni, berbonjol bonjol dia kick

ye sis normal sebab baby makin membesar , ruang pulak semakin sempit untuk baby berpusing ..😊

Memang sakit. Kaki baby pun dah gebu2. Dapat baby tendang bahagian rusuk, aduh… 😂

normal sis, anak aktif tendang mmg terasa skit. sabar mamy kejap ja lg nk rasa sakit