IUI and twin

Hai, saya nak tanya.. mmg sepatutnya pregnant dgn selamat itu lebih penting dari berapa bilangan anak yg dikandung.. tapi sbb personal matters, saya tahu ini akan jadi kandungan yg terakhir, jadi tersangat berharap dapat multiple.. Saya buat treatment IUI, 10dpiui (10 days past IUI) mmg dah naik positive line samar dan semakin memekat sampai 13dpiui, lepas tu tak ada check dah upt.. dah book utk first scan dlm beberapa hari lagi.. masa treatment dpt 2 telur besar dan matang.. tapi mmg bergantung pada sperm dari IUI, tak ada tambah dari "bersama" sbb perlu PJJ terus.. jadi sekarang xtau lagi adakah kedua2nya dapat disenyawakan atau pun tak.. tapi doc cakap 10% juga utk twin.. . Nak tanya pengalaman org yg mcm saya, adakah dpt twin? Apa symptoms di minggu2 terawal? #IUI #fertilitytreatment #twinpregnancy #multiplepregnancy #IUIandtwin #iuipregnancy

2 Các câu trả lời

Usually org ckp simptom bila pregnant twins ni lg cpt & teruk tp bgi sy sama ja.. simptom is simptom, atas bdan masing2.. nk tau twins atau x thru scan je

4d trước

Takpe..still early to say..twins atau x rezeki juga blh lekat..insyaallah..doa je byk2