mengetahui usia gandungan

hai saya nak tanya , macam mana kita nak tahu usia kandungan kita ye ? sbb belum buat buku lagi n baru cek melalui pregnancy test sahja n postif so macam mana nak thu usia kandungan ye ?

3 Các câu trả lời

Hi! Cuba kira usia kandungan sis dengan 4 cara ini ya. Semoga bermanfaat :) https://my.theasianparent.com/menghitung-usia-kandungan

Da download app ni first soalan dia kan tanya hari pertama last period sis tulis je .. pastu tahu da .. bpe weeks sis preg heheheh

aslkm.. hai slm knl smua, sy nk tnya cmne nk tau usia kandungan 2 hingga 3 minggu?