Baby gerak slow

Hai, saya nak tanya kalau baby gerak slow je then tak cukup 10 kick sehari kena rujuk hospital ke? Btw saya 37w 1d dah#pleasehelp #firstbaby

4 Các câu trả lời

terus pergi . Macam saya teragak agak nak pergi sebab ingat contraction brixton hicks je, rupanya sampai hospital dah ada bukaan 2cm .. mula xnak pergi sebab takut dr marah .. tapi mak paksa pergi , biarlah dr suruh balik ke kena marah ke yang penting baby selamat 😊

11mo trước

Baikk. tq mommies ✨

perlu ke hospital sis

11mo trước

Tq mommies!

Yes indeed ASAP

11mo trước

Tq mommies

ye, perlu sis.

11mo trước

Tq mommies