Bantuan kerajaan RM500.

Hai saya nak tanya, dulu kan ada bantuan kerajaan yang lepas beranak rm500 tu skrg ada lagi ke? Sesiapa tahu? Harap sangat dapat sbb lepas beranak ni nak prepare utk berpantang pulak. Macam2 belum sedia lagi. Sape tahu tolong komen ye. #seriusnanya #firstbaby

6 Các câu trả lời

kann.. dari bulan 1 lg tggu jgk post2 kt fb kot ada yg dh dapat..yg bersalin bulan 1 xde update pape pun..tp ada baca jugak perkara ni akan masuk belanjawan semula..kite tunggu je lah jumaat nanti.🤭

1y trước

tu la tuuu. dorang cakap tu kerajaan lama punya manifesto. skrg tggu kerajaann baru pulak

tula dok tunggu jugak ni mcm mana nak apply😂 ke dah takde benda tu sbb tukar gov haha sape dah apply & dpt boleh tolong komen jugeeee

1y trước

Bantuan tu kerajaan lama bwh ismail sabri. La ni dah anwar. Jdinya tnggu belanjawan 2023 24hb ni. Tgk cmne ada ke tak

Xde awak, tu manifesto kerajaan dulu aje tu. Gov skrg xde pun dlm peruntukan diorang utk ibu bersalin.

1y trước

ohhhh yekeee. oraittt2

😅 .... bayi lahir tahun ni semua dpt la kan?..tapi x da pulak info terbaru......

1y trước

tu dorang cakap manifesto kerajaan sebelum ni. skrg tukar kerajaan dah xde maybeee

xde sis, tu manifesto kerajaan sebelum ni, so kerajaan yg baru xde dah sis..

1y trước

welcome sis

Ada tapi utk B40 je kan?

1y trước

xada. kena tggu kerajaan baru umum manisfesto belanjawan 2023 pulak nnt