Makanan tersekat kat tekak

Hai saya nak Tanya, Ada ke yg mcam saya, makan apape mcam Rasa tersekat dekat kerongkong, pastu bila makan apape lagi Rasa nak muntah n sebu je perut, mmg Ada gastrik n ade makan ubat, tapi mcamane ye nak buat kalau mcamni? Minum air mmg da banyak#ingintahu

4 Các câu trả lời

sy dlu pun mcm tu. mcm ada mkanan tersekat kt tekak. doc ckp tu bkn mknan, tp angin yg x lepas dlm badan. kena minum teh halia bg kuarkan angin. jgn terlalu hiraukan sgt angin tu, klu x mudah kena anxiety

sy selalu minum air suam or air panas kosong.

pedih ulu hati tu

ada pedih ulu hati ke?

1y trước

ohh ok sis