Lendir kekuningan seperti hingus

Hai.. Saya mummy pregnant 8 minggu... Saya ada alami kencing yang kerap dan sakit pinggang hingga punggul... Selepas berjumpa doktor.. Doktor sahkan saya alami kencing kotor... Tp hari ini saya dapati terdapat cairkan lendir warna kuning seperti hingus selepas saya buang air kecil... Rasa sakit pinggang dan pinggul juga ada... Bahayakah?

1 Trả lời

Sy baca kdg sbb kurang minum air kosong. sis bnyk minum air msk x?

2y trước

Minum.. Tp x smpai 8 gelas sehari.. Dlm 6 gelas je... Semua am risau pulak disebabkan masalah keputihan yg kuning nie...