Keluar Flek coklat hamil trimester 2

Hai, saya hamil 20 minggu nak masuk 21 minggu. Tapi tibe2 keluar flek coklat. Flek coklat tu keluar bila kita buang air kecil sahaja. Dah pergi scan doktor apa semua tapi baby semua okay. Saya risau sangat2. Ada tak ibu yg sama macam saya? #firstmom #firstbaby

11 Các câu trả lời

saya pernah kena end up saya gugur . pergi hosp okay baby semua bila time urine jee ada keluar flek tu pastu ada 1 mlm tiba saya sakit perut giler n janin tu jatuh sendiri mcmtu jee . takde rezeki . pergi hosp scan mmg dah keluar semua habis . so sis jaga² ya . doa banyak²

1y trước

masa 16w lah tu sis dalam masa 2 hari

saya pernah sis anak kedua masa kandungan 5bulan. takut ya saya sis sampai masuk emergency. tapi bila scan doktor kata semua ok xda masalah. lepas tu doktor bg ubat insert dari bawa tu .. lepas tu ok suda .mungkin sbb kena jangkitan kuman keputihan tu.

selalunya uri dekat bawah pun boleh keluar flek coklat. time awak scan doctor ada bagitahu tak uri dekat mana? but my suggestion better awak check lagi sekali dekat another doctor untuk sahihkan sama ada sebab uri or sebab lain. thats not normal tu.

1y trước

alamak risaunya 😭 refer emergency terus la kalau macamtu. saya doakan semoga kandungan awak baik baik je amin inshaallah

mungkin juga sebab keputihan yg banyak. Sy dlu 20 week keluaq spotting brown. Sy terus ke hosptal. then kena admit. Doc check semua ok, dan kena insert ubat keputihan tuu. Sy rasa better awk ke hospital trus sis. Doc ada utk monitor

sis pergi la PAC hosp.. kalau tak sampai kesudah tak tahu.. sy pun hri tu kuar cairan coklat pastu x lama tu ad kuar drh sikit tapi x sakit perut.. hosp cek rupanya uri kt bwh.. tp dlm kes sis mungkin lain

Pergilah emergency terus. Saya pernah terkena, nama je klinik pakar sakit puan tapi yg attend locum 😊

kak, sekarang bagaimana? saya 21w tetiba ada flek coklat sedikit saja. ok juga kah?

hai sis, sekarang bagaimana? saya tiba2 ada flek jg 21w. baru sekali saja. risau

Uri kat bawah kot. Better pg hospital yg ade pakar.

1y trước

Klinik tu mmg pakar sakit puan sis.

doctor ada ckp x punca? awak scan klinik biasa ka?

1y trước

cuba awak refer pac.