Pengalaman bersalin tapi hb rendah

Hai.. saya dah 25 minggu dan hb saya turun 9.2 checkup harini. Dokter dah tukar ubat zincofer pun turun jugak hb. Skrang ni saya risau kalau bersalin tumpah darah. Siapa ada pengalaman bersalin tapi hb rendah ? Bahaya ke hb rendah ? Betul ke baby kecik ? Perut saya 6 bulan dah tapi kecik je #firstpregnancy

14 Các câu trả lời

Selalu kalau zincofer pun turun macam saya,diorang akan suggest beli ubat kat farmasi..tapi kalau doc kk xsuruh beli xperlu lagi la kot..

Sy skrg 22w hb 9.2 gak.. doc da cucuk ubat venofer utk naikkn hb 5x selang sehari.esk cucuk utk kali ke 3.. harap2 bila ckup 5x naikla hb ni.

4y trước

Sakit msa msuk jarum tu je..

Hb low ni mmg bahaya...kalau tumpah darah blh bawa pd kematian

Tak try makn jus mamariam