Perut rasa bubble2 , kadang kuat sikit mcm jentik kecil di perut

Hai . Saya dah 12w+ . Sekarang saya dapat rasa perut mcm geli ada bubble2 . Kdang2 mcm jentikan halus dari dalam perut . Saya takpernah rasa situasi mcm ni . Gerakan janin ka tu ? Lagi2 waktu malam . Atau angin ya ? Ada saya baca bayi dah mula bergerak 12w dan keatas untuk berinteraksi dgn ibu tapi bukan semua dapat merasakan awal2 . Saya try ketuk slow2 di bWah pusat , boleh rasa mcm ada ketukan kecil yg membalas

16 Các câu trả lời

sy second baby 15week dh rasa masa first baby hri to 7bulan blm rasa lgi.. skrg dh 21week

2y trước

Sis rasa kerap tak ? Saya malam2 kerap la jugak . Siang jarang2