Bleeding di Minggu ke 5 Pregnancy

Hai. Saya bleeding almost seharian tp stop beberapa jam sekali. Tkde ketul2 darah keluar. Cuma bleeding yg mcm air setiap kali kencing. Saya dh check dkt klinik dan kantung masih ada. Cuma masih bleeding. Is it normal?

1 Trả lời

masa sis cek dkt klinik doktor ada bagi ke ubat duphaston atau kuatkan rahim? kalau klinik kerajaan mmg jarang bagi sbb ubat tu mahal, kalau klinik swasta dia bagi duphaston pastu dr akan nasihatkan utk bedrest beberapa hari jgn bnyk bergerak. kalau kerja better minta mc beberapa hari.

2t trước

sis masih bleeding? dah scan ke? saya pun bleeding, risau pulak