kerisauan

hai, saya baru pregnant ank no 2 , nomal ke klau masa pregnant ni sakit dekt bhgian perut mcm segugut .sya bru pregnant 4minggu , masa pregnant yg first dak rasa mcm ni ...

10 Các câu trả lời

saya pon rasa benda yg sama sakit seperti sengugut dan sakit tulang belakang..tp org ckp normal ja sebab awl kehamilan..jadi saya pkir positif saja doa yg baik2☺️ dh cek kat klinik doktor pon cakap normal🤭

kalau ikot kn normal.. sbb tulang dan muscle nk mngembang utk space bby.. erm lain bby lain alahan lain rasa.. kalau lain mcm risau sgt, better tnye dkter..

normal...mula2 sy rsa mcm awk la...jmpa doktor...dia ckp rahim kita nk kembang baby nk smkin mbesar jd sakit laa kwsan bwah perut tu...

normal kalau xde bleeding ke apa yg concern u.. if u see/feel something not rite, just rush to the hosp.

Normal kot. Sy snpai skrg nk msuk 11week still rsa cmtu. P klinik n hospitl dktr ckp smua ok je..

mild cramp normal utk awl2 preggy..sy pun de cramp awl2 dlu..if sakit sgt jumpa doc

Mild cramp, cramp yg sederhana normal. Kalau sakit yg kuat kena jumpa doktor ye.

Saya pun same. Dok melepet je sbb perut rase sengugut pregnant anak no 2

Sakit sangat p hsptl

Better jumpa doktor