Alahan nasi

Hai, saya baru pregnant 6weeks, sekarang ni saya ade alahan nasi. Saya boleh makan nasi sikit tapi lps je makan mesti loya tapi tak muntah. Just loya sampai sakit kepala. Ada sesiapa yang jadi mcm saya ? Boleh share makanan ape yg boleh kurangkan loya nasi putih ? Terima kasih 🙏🏼

2 Các câu trả lời

kalau awak tak bole makan nasi, awak bole ganti dgn karbohidrat lain, mcm mee ke, kuey teow ke, roti ke etc

Sama mcm sy. Ada masa je nk mkn nasi. Tapi portion yg sikit. Sy biasanya mkn roti & mi, ktiau etc je.