Bleeding Berlendir

Hai. Saya baru mengalami pendarahan semalam. Tak banyak sampai melekat kat seluar dalam. Cuma bila buang air, nak basuh tu baru melekat kat tangan. Pendarahan warna merah hati yang sticky. Macam lendir. Dah pergi hospital. Doktor kata dah nampak kantung elok cantik dalam rahim. Kandungan mungkin dalam 4 atau 5 minggu. Ada dua kemungkinan sama ada kandungan tak menjadi dan kemudian gugur atau pendarahan sebab baby baru nak menempel kat rahim. Hm. Siapa ada pengalaman macamni dan baby selamat hingga dilahirkan? Bagi kata kata semangat please 😢#firstbaby #1stimemom

2 Các câu trả lời

saya pun melalui benda tu sekarang dan takut nk ke hospital saya pun 5 week anggaran pregnant anak no 3 sblum ni xpnah jadi cm ni 😰

4y trước

Saya mula mula secalit je keluar darah + lendir. Semalam bila doctor scan kata kantung cantik elok, lega sikit. Tapi harini makin banyak darah keluar. Tak boleh nak fikir positif dah 😭

pergi scan balik bila da around 12 weeks ke atas. insyaallah just implantation bleeding je

4y trước

Makin banyak darah saya sis. Warna Merah hati. Tak boleh nak fikir positif dah 😭😢