Pregnant anak kedua?

hai, saya baru bersalin bulan 2 yang lalu , c-section sebab anak melintang. sekali hari ni check pregnant lagi. dan dah 18w. terkelu lidah dan terkedu hati ini? Baby baru 10month.

13 Các câu trả lời

Sya preggy masa umur anak 9 bulan..masa tu kandyngan masuk 4 bulan... Czer jugak... Misi bising2.. Doktor ok jaa.. Nasihat jaga diri.. Alhamdulillah.. Dapat bby girl after bby boy... And now preggy again... After 2 year...

Dulu sy.. ank no 2 baru 6bln.. da lekat yg no 3 sbln.. bile besar ingat kembar.. seb baik tak lahir selang sthun.. so nampak mcam jarak 2 thun.. siwang lahir oktober 2011.. yg bungsu lahir januari 2013.. 😁😁

Saya czer semuanya.. 2004 boy 2005 girl 2007 girl 2011 boy.. skrg 33 wks pregnant no 5 Rezeki Allah saya terima seadanya.. 😊

5y trước

Alhamdulillah.. semuanya di govt hospital

Bergembiralah sis.... Apa lg kita blh buat... Janin dah dlm rahim... Jaga elok2...mcm sy mmg suka ank rapat2...senang nk jaga

Rzki tu sis.. Xpela.. Lpasni rancang laa ye kalau sis taknak rapat2..rahim kita pon nk kena rehat jugak..

same laa..ika pon tgh preggy ank second..ank first bru 1 taon 9 bln

Saya dulu ank 1 baru 7 bulan..rezeki sis😁

Jaga diri & kandungan elok2 sis.😊

alhamdulillah rezeki sis..jga elok2

😄😄rezeki sis! Alhamdulillah.