Mengantuk setiap masa

Hai. Sape mcm sy, kalau pregnant takde mabuk2 pon. Tapi dia punye mengantok tu terok sgt ???

3 Các câu trả lời

Sama mcm sy time pregnant dlu. Mengantuk tahap apa dah. Tp alhamdulillah bos dan opismates memahami. So bila rasa ngantuk sgt sy akan quick nap skjp.

sama saya ..takda alahan apa tapi mengantuk nauzubillah sampai rasa nak nangis sbb tgh keje tapi ngantok

Normal sis. Had mengantok. Sbb badan penat. Baby suh tidur tu 🤭🤭