keputihan dan cmpuran bleeding

hai salam.. sy 14 minggu pregnant. tk dftar buku pink lg. skrg ni skt sgt kidney belah kiri. bhya ke? nurse mtk g hspital dlu utk cek risau ad jangkitan kuman. klau tkda mslh blh blik bkk buku pink??please ad cadangan tak.??

1 Trả lời

kena buka buku pink dulu..saya rasa sis bukan sakit kat kidney tetapi sakit pinggang belah kiri itu normal atau kanan tu normal sebab baby nak membesar so otot pinggang melebar

5y trước

thanks🤗