Anemia time pregnant

Hai. Pernah kena tak anemia time prgnant? Sy kena ni skrng. Anak ke 2. Selera mkn tak ada sngt. Skrng 22 week tp masih mual dan muntah terutama masuk bilik air. Sangat2 pelik.

1 Trả lời

Saya anemia..tapi alhamdulillah lpas mkn ubat doc bagi now HB dah naik..selera mkn pon dah ada..doc bagi Saya ubat Iberet.. awak boleh try beli jus delima jugak utk naikkan HB,Saya minum jus delima jugak selain mkn ubat iberet yg doc bagi.. beli ja jus delima yg Gulsan tu..ramai ibu mengandung yg HB rendah amalkan jus tu utk naikkan HB.