GBS SEWAKTU MENGANDUNG

Hai pada yang pernah positif GBS masa mengandung anak akan kena eczema ke?

2 Các câu trả lời

xdelah. cuma masa nk bersalin nnt ibu akan dpt antibiotik n anak akan kena tahan kt nicu skjp sbb nk monitor kena jangkitan gbs ke tak

3mo trước

Depend pada situasi kot, sbb saya gbs positif juga. Tapi tak kena tahan pun . Cuma sebelum nak beranak kena inform dr tau kita ni gbs , so dr akan masukkan antibiotik kat kita melalui drip