sakit badan

hai... now sy 33week. selalu sakit badan.. kadang2 nk bagun dr kerusi pun sakit.. sakit kat pangkal paha... ada cara utk atasi x.. ataupun normal semua tu

2 Các câu trả lời

Sama lah kita.. Bgn tido je turun katil tapak kaki pun sakit nk pijak lantai.. Penah jgk g ngurut kaki bg kurang sikit sakit tu

5y trước

kn... skit kaki tu xleh nk ckp lah.. nk ngurut ok lah 2hr lps tu sakit lg.

sy pun sama😭😭 tak dpt tahan nk² waktu memasak

5y trước

kan tp org kdg tak phm . ingat kita ni mls . pdhl dok nanggung sakit 😕