baby bump

hai . normal tak da week 19 kejap ada baby bump kejap tak ada. bila cuba kempiskan perut mmg flat mcm tak ada apa dlm perut.

7 Các câu trả lời

sma CM Sya 19week4day KLU baring terlentang bru rsa ketulan keras bawa perut🤣kadang timbul kadang tk timbul..Sya ade tekan2 prut CM misi tu buat sllu msa klnik..mmng mnjadi timbul balik ktulan baby😂

Sama. Kalau bangun tidur rasa perut kecil pulak. Tapi bila dah mandi keluar rumah rasa perut besar pulak. Saya 18weeks 3 days. Confused kekadang. Ketulan tu still ada je rasa keras

Normal sja sis sya pun berat 49kg kadang bump ada kadang tak kadang sendat semacam kadang mcm slim 😂 yg penting baby kita sihat2 inshaallah 🙈

mcm sy da npk bby bump tp mcm x bsr2 tp bile tgk dlm cermin npk je bsr, bila picit keras je perut tp risau jgk lau nk picit kuat tkt meletup😅

2y trước

haha tula tp dpt ke doc mse scan doc tu duk tekan2 senak perut tp bila sendiri jd tkt nk tekan

tak ada rasa ketulan ke? biasa kalau dh 19w tu dah rasa ketulan.. Bila sentuh, rasa keras² gitu

2y trước

Ye sis saya pun sama kadang ada time dia mngeras

Sama macam saya. Kadang fikir betul ke 18weeks sbb tak nmpk sgt. Tp org kata normal,

Normal. Bby pn kecil lg.