Penat Letih

Hai.. Normal ke kalau baru 4-5 weeks rasa penat dan asyik nak terbaring sahaja.. Bangun duduk 5 minit dh rasa lenguh2 badan.. Bangun untuk makan je.. Normal ke? Macam X OK plak rasa asyik baring je.. tapi penat sungguh rasa.. Kadang kesian kat suami, dia la masak, dia la buat semua.. Dia niaga lagi.. Huhuhu... Tapi kita rasa x berdaya.. Selalu kita yg dok masak semua...#firstbaby #bantusharing #1stimemom

15 Các câu trả lời

normal. hormon org mengandung berubah2. nanti masuk trim 2 insyaallah ok dah

4y trước

Ameen.. Harap2 ok la 2nd trim nanti..

normal sis,sme mcm sye mule ii dulu

normsl sis...awal pregnancy

Ye dia akn rsa nk tidur je

saya pon mengalaminye

4y trước

yee biase laa tu.. saya dah 8 weeks pun tak mampu nak buat ape2... selera makan pun on off je.. insyallah nnti lama2 mesti okayy