Keluar Darah Preggy 7 weeks

Hai.. Normal ke jika ada darah keluar waktu 7 weeks hamil? X banyak, cuma dalam 2,3 titik macam tu. Keluar selepas sehari sebelum tu sy ada ikut family pergi jalan2 dalam 8 jam perjalanan.. Tambahan pula anak sulung sangat aktif umur 2tahun berat hampir 15kg. Selalu jgk nak berdukung.. Sy risau jika itu tanda keguguran??

1 Trả lời

Elak dukung baby dulu. Maybe spotting je

5y trước

Malam ni sy nak try pergi klinik.. Sebab harini mcm byk sikit drp semalam.. Harap2 semua ok jer🤲😥