Firts preggy mom

Hai, normal ke first trimester xde alahan?cek gune clear 2-3weeks #firstpreggy

38 Các câu trả lời

normal bkn smuaborg kne alahan https://chat.whatsapp.com/FePISVxmiCVFZ3Y3DM03L0 Group kehamilan 2023 💟

saya pun sama xda alahan, masuk minggu ke5 baru alahan teruk muntah2 smpai minum pun keluar balik

Normal sis.. tak semua org ada alahan.. mcm sy 2 anak 2² tak ada alahan ape.. semua suami yg alami😂

3y trước

oo yeke, alhamdulillah mcm tu, risau jgk yg lain alahan truk🤭

normal sis, kita sama sis bru first trimester.. sy pun tkda alahan tu.. jaga diri baik" ya sis 😊

3y trước

sy bru 3 weeks lebih

Saya pun takde alahan, skrg dah 7 bulan. Cuma alahan jerawat je muka dgn bdn 😂

3y trước

Saya scan mnggu ke 7 , terus nmpk kantung dgn heartbeat. Kalau awal2 scan org kata tak nmpk sgt, rugi duit je heheh

Sama juga dgn sy tiada alahan setakat ni 5w. Cuma badan cepat letih. Rasa nak baring je

normal je sis..saya dari awal preggy sampai 21 weeks xde alahan lansung..

normal sis, sy pum mcm tu, alhamdulillah kandungan sihat, now dah 6bulan

normal je ..dia ikut kita sendiri ibu ..ade yg alahan .ade yg tak 🤗

saya sampai bersalin tiada alahan, suami je yg ngidam mcm mcm 😝