dark brown spotting

Hai, normal ke dark brown spotting? Ikut kiraan 5 minggu 5 hari. hr ni 1st time kena. Mlm td dah mula memulas perut dan sakit pinggang mencucuk. Saya risau sbb ni first time pregnant setelah hmpir 2thn ttc. Sy ada PCOS.

2 Các câu trả lời

Saya pun macam tu jugak 2 hari lepas.. Ikutkan 5 weeks 5 days juga masatu.. Saya refer klinik kerajaan dan swasta.. Dua2 kata normal.. Sebab spotting baby nak lekat takpun sebab penat.. Tapi kalau awak nak kepastian awak boleh refer doktor..

saya pun pcos. masa 5w spotting dark brown. g scan and doctor bg duphaston sbb scan semua ok. tkde pendarahan kt dalam rahim. awak g scan yaa🥰 take care