susu

Hai. Nk tnye susu apa yang terbaik utk ibu mengandung ek?? ? #10weeks

14 Các câu trả lời

Mnum fresh milk pon ok.. Sy tk pnah mnum susu ibu mgandung rsa tk boleh nk telan..😅. Sy slalu minum susu uht dgn fresh milk je yg pnting dpt kalsium ckup kaki pon tk cramp mlam2

Sy mnum susu fernleaf...kdg ducthlady...anmun x leh nk telan walaupon ambik materna tiada gula tambahan..

Sy mnum susu ducth lady low fat kotak n marigold hl je.. Cuba la.. X muak😊 #13weeks

Sy minum enfamama.. Perisa vanilla.. Sedap..

Enfamama 😍

Sy mnum susu kurma

hi goat free sugar

5y trước

Mcm mana eh packaging dia

Fresh milk

Frisomum

Anmum