Saya risau sebab senak perut makin berkurang atau hampir tiada

Hai. Nk tnyaa, sebelum ni saya ada rasa simptom² hamil. Like rsa pinggang ke bawah berat bila nk duduk, rasa senak nak meniarap. Tp harini start rsa semua tu berkurang or hampir takde. Is it normal for early pregnancy?

1 Trả lời

Normal, sebab symptom ni boleh hilang dan bukan semua ibu akan alaminya. Doa yang baik baik. As long as perkembangan baby okay then should be no prob.

1y trước

Sama sama 🫶🏻