upt sebelum period

hai nk tnya .. upt ni valid x rasanya? lg seminggu due period..ttc 2tahun #pejuang_garisDua #bantusharing #pleasehelp #seriusnanya #ingintahu

upt sebelum period
22 Các câu trả lời

Valid sis.. Cuma nk kepastian.. Tggu lagi 2 mggu utk tgk kepekatan die.. N guna dip n tell kaset.. Sgt accurate..

seeloknya test bila dah delay period selama 1-2minggu jika period regular , kalau irregular test sebulan dua ..

terima kasih semua yg respond..harini sy cek masih naik 2 line..sy rsa cramp perut..dkt bhgian ari2 bwh..

2y trước

Ada simptom lain tak slain cramp.. sy cramp dah smggu lbh pastu hrini dah xda due period lg 3hari , doakan sy ada rezeki. Ttc 5 tahun 🥹

tunggu 2-3 hari lewat period,baru buat upt semula..sy lewat 1 hari dah nampak kabur2 sikit 2 line

nt repeat lagi seminggu, dan beli clearblue utk lebih yakin. semoga ada rezeki aamiin

sis try buat 3 upt. klau ketiga2 tu 2 garis. memang kompom prgnant. 😊

2y trước

dh sume naik kenapa risau.. Alhamdulilah la

try lg 1-2 minggu or beli upt lain.

sy dlu seminggu sblum due dah 2 line..n mmg prgnant

2y trước

wah sis period regular ke x

klu sy mcm tu kira lekat dah

maaf tanya. TTC tu apa?

2y trước

try to concieve