Alahan dengan air

Hai. Nk tnya. Sy 7w5d. Rsa dahaga sgt. Tp lpas mnum mesti muntah. Nk gnti dgn apa ya. Xbleh mnum langsung #ingintahu #seriusnanya #bantusharing #firstmom

3 Các câu trả lời

rasa2 mesti air putih kan yg buat sis loya. if sis okay dgn dgn air yg manis2 jgn ambil berlebihan ya sis. saya trimester awal tinggi gula tak kesudahannya kena la minum air gula pula 🥲. Loya tu memang normal je sis..awal2 mengandung memang loya susah nak telan makanan dan minuman

saya dari awal mmg loya smpi skrg 26minggu tapi skrg da tak teruk la mcm awal trimester tapi still ada rasa loya pagi2,saya cmpur dgn oren tpi tak mnais pun sbb tak letak gula😊

perah limau/lemon