Scan jantung baby

Hai nk tanya semua..ada tak yg guna scan jantung yg jual dkt shope tu wana pink tu..,sya ada bli untk cek kan jntong bby,,sya dh msok 13minggu..msa sya cek tu kan..sbelah kiri ada bnyi jntung..dhtu cek belah kanan ada jugak bunyi jantong..normal k tu..msa mula2 cek pregnant tu 6minggu..satu kantong jer..lps tu dh cek up untk ke 10minggu mcm tu 1 kantong..tu last scan prut..blm scan lagi..sbb kene tnggu 20 minggu bru scan lagi..k ada pengalaman mcm saya..?? Sya first time cek jantong bby ada dngar belah kiri n kanan..cuba share dlu..

3 Các câu trả lời

Doppler tu boleh jugak detect heartbeat ibu. so mungkin yg awak dengar tu, boleh jd heartbeat ibu, boleh jd heartbeat baby. untuk kita yg tak berapa mahir nak guna, jgn bergantung sgt pada doppler tu.

saya rasa tak perlu beli pun sis, membazir je, sbb yg check pun nurse je tau cara check tu

selalu 16 minggu ke ats bru dgr jelas guna doppler tu