Gegata satu badan..

hai nk tanya ada x sesape kat sini yang pernah kene gegata time trimester 3.. saya kene satu badan.. boleh share solution dia???#ingintahu #seriusnanya #firstmomfirstbaby

4 Các câu trả lời

Sama la . Sy gegata start 5bulan smpai skrg 8bulan😫 doc ckp exzema . Tp sy xpnh ada exzema

2y trước

InsyAllah , doc chek perut , ckp biasa la tu nt lepas bersalin hilang sndri . Hari tu teruk lg smpai ustaz ckp tu bkn alahan dan . Tu bnde lain . Skrg dah elok dah kulit sy . Gatal sikit2 je😀