Ovulation test

Hai, ni 1st time guna OPK... nak tanya yg 22/3 tu dah positive ke? Ataupun perlu tggu lebih terang lagi?

Ovulation test
2 Các câu trả lời

kalau saya, terus je bersama . sebab time tu opk last yang ada 😂 kalau nak bersama , kena tahu waktu subur lelaki. waktu subur lelaki around 3am - 7am . boleh check je kat google waktu terbaik untuk bersama . ataupun macam saya, saya follow tiktok berkaitan ikhtiar hamil. so doktor ² tu buat tiktok berkaitan kesuburan dan lain² 🤗

2y trước

ok sis...nnti cuba gali byk lagi ilmu 😁 thank you sis bg info 😁

dah boleh bersama tu sis, macam saya bersama sehari before subur, tengah subur & sehari selepas subur 😁 3 hari berturut2. lepastu saya rest kejap. lepas bersama tu, rajin rajin la angkat kaki rapat ke dinding dlm 10-15min lepstu, sis cuba mengiring kiri dlm 5-10min 🥰 amalkan makanan sihat, kurangkan kafein dlm waktu ikhtiar.

2y trước

saya buat je, asalkan time subur suami dan saya 😂