penat and tak bermaya

hai nak tnyaa ,mmng first mngandung sentiasa rasa tak bermaya ke? sentiasa penat walaupun buat benda tue tak berat? pastu sentiasa rasa mcm nak demam?. #seriusnanya #ingintahu #firstmom

2 Các câu trả lời

bagi sy normal je. setiap mommy pembawakan baby xsama. ada yg okay xde alahan pape. ada yg alahan smpi muntah2 bdn jd lembik terus. ada yg breakout. ada yg jadi mls la nk buat semua benda. ada yg suka nk tido ja. itu semua hormon dlm badan kita awak☺️. kalau risau dpt kn penilaian kesihatan awak dr doctor okay❤️

ya,saya pun macam tu