bayi 2 bulan / najis

hai nak tnya mmy sni normal tak anak usia 2 bulan membuang 3-4kali sehari? kdg2 lpas susu anak sy trs mmbuang. normal tak wrna najis ni. kdg sy rsau hari² birak 3 kali. mnum susu dutch bby fully fm. #SeriusTanya #bantujawab #firstmom #dutchbby

bayi 2 bulan / najis
1 Trả lời

Normal sis. Anak saya dah 4 bulan pun kerap berak. Janji baby sihat dan aktif ok ja sis. Kalau fully bf najis kunung jagung berbiji² tu okay. Kalau bertukar warna lain tu yg bimbang.

2mo trước

tq sis. rsau jg klu anak blik² membuang. tpkir dah nak tukar susu dia pula.