normal/cirit birit

hai nak tnya anak sy 2bulan 1 hari. mnum susu dutch bby. normal ka bby berak sehari 4-5 kali? tekstur najis tak cair. lembut ada biji sawi.. atau sy kna tukar susu? sblm ni mnum susu dupro tp sembelit .. anak sy fully fm#SeriusTanya #bantujawab

2 Các câu trả lời

ank sy minum susu dupro cirit birit jgk dlm sehari 3 4 kli cair..n then sy tuka susu enfalac sehari sekali je berak..klau sis risau ank terhidrat lbh baik tuka