Tanda tanda pregnant

Hai nak tanye saya selalu ada rasa perut masuk angin kadang2 rasa senak kerap kencing payudara sakit tegang rasa tu tanda2 pregnant ke ? 1 lg kerap sgt makan biasa sy kurang makan 😅 kejap2 rasa lapar

1 Trả lời

Hai sis, dh berapa hari lewat period? Sila tunggu sebulan lewat period. Buat UPT test akan dapat double line sama terang if pregnant. Kemudian baru ke klinik untuk pengesahan kehamilan.

3y trước

Ye, pagi lepas bangun tidur. Jgn minum apa-apa dulu sebelum test UPT.