Keputih atau tanda2 nak bersalin ?

Hai nak tanye ni apa ya keputih atau tanda2 nak bersalin saya baru 33minggu Mlm tdi keluar lendir putih . Pagi tdi keluar lendir berwarna kekuningan mcm dalam gambar tu boleh terang kan tak senang nak stby 😊#pleasehelp

Keputih atau tanda2 nak bersalin ?
1 Trả lời

Puan sila ke hospital untuk pemeriksaan ya..sbb kandungan bru 33 minggu..boleh jd cuma keputihan sebab selalunya kalau tanda bersalin lendir tak pekat mcm ni..ape2 pun sila ke hospital utk dapatkan kepastian ya puan..jangan risau nurse@doc xkan marah walaupun kita rasa ini hal remeh tapi tlg jgn ambil mudah sebab ia melibatkan nyawa ibu & anak..semoga puan & baby sentiasa dibawah lindunganNya..

3y trước

Okey kak terima kasih 😊