buku pink mommy

hai ..nak tanye . ade tak mommies yg preggy da 15 weeks tapi masih belum bukak buku pink n due date bulan 8 nanti??

4 Các câu trả lời

Me tak buka lagi sebab kena pakej sakit 3 sekawan tu . 😂😅 . Doc tak bagi buka . Dia suruh sembuh dulu baru bole buka buku .. kalau mommy sihat p la buka .

1y trước

Alhamdulillah . Semoga mommy dan baby dipermudahkan urusan 😊😊

sebaiknya sis kna buka seawal kandungan 12week untuk memantau pembesaran baby🥰

1y trước

baikkk .khamis ni baru saye bukak buku pink

Saya bukak buku masa 16w Sebab dapat appointment lambat.

1y trước

samelaa ..aritu da pegi tpi nurse suruh dtg tarikh baru sbb rmai mase tu . .hihikkk minggu dpan baru dpt bkk buku pink

Kne buke dh tu sis..

1y trước

okay ..saye da dpt tarikh ntok bukak buku pink .tq yee