Kencing berdarah

Hai,, nak tanye ada x ibu2 kencing berdarah dari awal2 tahu preg? Saya mase preg 2 bulan lagi dah kencing berdarah macam ni.. pergi hospital xde jawapan smpai la sekarang dah nak masuk 8 bulan 😣... Kecing mcam ni ada time dia ikut suka hati je nk keluar bila.. tp yela banyak sngt darah fobia nk kencing 🥴🥴 #kencingberdarah ##1stimemom #seriusnanya

Kencing berdarah
2 Các câu trả lời

klau ble sis bwa simple sikit ke hospital bru dorg boleh tau

3y trước

ya sis .

rjuk hptl sis trus jgn tgu lme2

3y trước

saya pun sama sis..masuk 28mgu Mlm tdo esok pg mesti kencg ad darah..cek jalan n urine doc ckp Normal....