Baby ekzema

Hai nak tanya,macam mana nak jaga pipi baby dari luka ya... sebab baby kerap sangat menggaru muka,smpai keluar air kuning... pergi klinik sampai 2 kali pon dokter xnak juga refer ke pakar kulit..

1 Trả lời

blh try krim snowhitee..khas utk kulit..bb sy pkai y tu je..segala gatal..ruam hilang..ringworm bru ni jd kt perut..mcm2 produk xjln..smpai nk melarat kt lain..sy gune 3 kali je hilang n x naik2 dah..krim tu berasaskan susu unta

2y trước

untuk kulit sensitif sesuai ke? sbb baby sy kulit sensitif sgt... kena minyak angin pon trus naik ekzema dia